Noutăți pe site

Echipa Kreativator lucrează în mod constant la extinderea ofertei și la dezvoltarea site-ului. Încercăm să îmbunătățim în mod constant experiența utilizatorilor oferind o platformă de designare cât mai simplă și funcțională prin intermediul căreia îți vei putea manifesta personalitatea într-un mod creativ. Sperăm că roadele eforturilor noastre vor deveni din ce în ce mai vizibile. În această secțiune, am dori să vă oferim actualizări regulate cu privire la cele mai recente noutăți de pe site-ul nostru.
 

Octombrie 2019

Funcție nouă - Încărcarea imaginii printr-un singur click! - Acum poți încărca modelul final pe produsul ales print-un singur click, astfel personalizarea se realizează în doar câteva secunde. Nu ai altceva de făcut, decât să urmezi câțiva pași simpli:

1. DĂ CLICK PE BUTONUL ”ÎNCARCĂ IMAGINE PROPRIE”!

Buton imagine proprie 

2. ALEGE POZA DORITĂ

 
Imagine aleasă
 
3. ALEGE PRODUSUL PE CARE DOREȘTI SĂ APLICI IMPRIMEUL

Produse pt. alegere

 August 2019

Produse noi în sortimentul nostru - De acum prin intermediului magazinului nostru Kreativator poți purta teniși cum nu are nimeni,  poți bea dintr-o cană retro originală sau poți merge la festival cu o geantă de bumbac personalizată. Considerăm că veți iubi noile noastre produse.

Noutăți August

Julie 2019

Am extins gama de produse - Vara concertele și festivalurile de distracție devin o provocare în adoptarea unor ținute în tendințe.  Drept urmare, ne străduim să lărgim oferta noastră de produse pentru a răspunde nevoilor unei mari varietăți de ocazii. Recomandăm tricourile bicolor pentru cupluri și iubitorii de articole sportive. Pentru fete am achiziționat modele fără mâneci, iar pentru bărbați avem modele suplimentare de tricouri slim.

Pentru prima oară avem printre ofertele noastre și pantaloni  confortabili jogger tip French Terry.

Planifică-ți un tricou propriu aici.

Noutăți site iul.

Iunie 2019

 
Designer nou - Suntem încântați să anunțăm sosirea unor versiuni noi, mai moderne a designerului nostru. Cu acest demers ne-am propus să asigurăm  o mai bună și mai clară transparență, o posibilitate de operare mai rapidă și o experiență de utilizator mai bună. Totodată am optimizat versiunea nouă să fie compatibilă cu dispozitivele mobile. Ca răspuns la solicitarea clienților, am introdus o opțiune de salvare, care va trimite produsul planificat online la adresa de email indicată, astfel se poate reveni mai ușor la planificarea începută. Încearcă acum!

Noiembrie 2018

Gamă extinsă de cadouri gravate – Acum gama noastră de cadouri gravate cuprinde mai multe produse realizate din lemn, sticlă sau metal. Un astfel de cadou gravat va fi cu siguranță apreciat de persoana care-l primește. Pentru a le da o notă de unicitate, aceste cadouri pot fi personalizate prin gravură cu orice imagine, mesaj sau text – după cerere.

Ploscă gravatăsuport sticlă

Septembrie 2018

Modele noi de ștampilă – Am extins gama noastră de ștampile cu modele noi, editabile, cu texte predefinite. Poți economisi timp prețios, utilizând aceste modele de ștampile, proiectând totodată modelul tău unic pentru uz de birou, uz bancar sau pentru nunți și petreceri.

Ștampilă pătratăȘtampilă rotundăȘtampilă dreptunghiulară


Aprilie 2018

Am extins oferta noastră cu categorii noi de cadouri - Încercăm să oferim clienților noștri ocazia de a-și dezvolta individualitatea în categorii cât mai diverse. Datorită numărului lor mare, noile noastre cadouri personalizabile prin metoda de imprimare  UV  au fost clasificate în categorii separate create în acest scop. Astfel, puteți găsi rapid și ușor cele mai recente produse din subcategoriile: Agende, notesuri, Obiecte de timp liber, Obiecte uz casnic, Birotice, Seturi de cadouri. Îți dorim navigare plăcută și creativitate în proiectarea produselor!

Cadouri originale

Februarie 2018

Acum produsul tău individual într-un ambalaj unic - De azi încolo comanda ta vine într-un ambalaj propriu. Vei recunoaște instantaneu pachetul roșu cu logo - ul Kreativator, întâlnit încă din momentul configurării produsului până la ridicarea coletului. Ba mai mult decât atât, fiecare colet ascunde un cadou surpriză.

Ambalaj nouSăgeată roșieAmbalaj reînnoit

Ianuarie 2018

Suntem încântați să anunțăm că magazinul nostru online s-a reînnoit! - Acum a căpătat un aspect mai modern, compatibil cu dispozitivele tactile. Îți poți crea în continuare modelul tău unic de tricou sau cadou personalizat într-un mod mai simplu și mai eficient sau poți alege dintre sutele de modele din gama noastră. Configurarea unui tricou cum vrei tu va fi o joacă de copii de acum încolo.

Designer Kreativator

Decembrie 2017

Creează un cadou unic la Kreativator! - Nu ai nici o idee în legătură cu ce ai putea să oferi cadou pentru o persoană îndrăgită? La noi poți crea cadouri personalizate în funcție de preferințele și personalitatea celor dragi. Poți adăuga online textul sau mesajul tău creativ oricărui produs din gama noastră pentru a aduce un zâmbet de bucurie pe chipul persoanei surprinse.

Placă foto personalizatăCești personalizate
Îmi planific propriul produs

Expediere în următoarea zi lucrătoare. PRINT DIGITAL DE CALITATE CADOU LA COMANDA TA Reduceri cantitative de chiar 50%